Restyle voor 40 jaar oud logo

Studio Hekwerk is trotse sponsor van Atletiekvereniging  Hera. Een deel van de sponsoring houdt ook in het verzorgen van verschillende communicatie-uitingen en vanaf mei 2017 is Frank Kuin bestuurslid PR en communicatie van de vereniging. Studio Hekwerk heeft een kleine restyle gedaan van het bijna 40 jaar oude logo van Hera. 

Lees verder
Printcampagne voor Rotocoat

In 2016 is de oude campagne van Rotocoat "Rotocoaten Lekker relaxed" vervangen door een nieuwe gebaseerd op de kernwaarden snelheid en leveringsbetrouwbaarheid. Na een uitgebreid klantenonderzoek is gebleken dat Rotocoat hierop goed scoort bij hun klanten.

Lees verder
25 nieuwsbrieven in 12,5 jaar

ROTO een groep van bedrijven werkzaam in de metaal brengt twee keer per jaar een nieuwsbrief uit. In juni 2005 zag ROTOtaal nr 1 het levenslicht, toentertijd een gedrukt exemplaar dat per post verstuurd werd aan relaties en medewerkers. Anno 2017 is de nieuwsbrief een digitaal magazine. Tijden veranderen, analoog wordt digitaal en offline wordt online.

Lees verder
Emailcampagne voor Einstein ICT & Telecom

Samen met Einstein ICT & telecom hebben we een emailcampagne bedacht om Einstein Unlimited in de markt te zetten. Met Einstein Unlimited kun je voor 10 euro belkosten per gebruiker per maand onbeperkt bellen. De email is met behulp van Mailchimp gefaseerd verstuurd aan circa 2.000 mailadressen.

Lees verder
Online Magazine voor Roto B.V.

Voor Roto B.V., een holding van staalbedrijven heeft Studio Hekwerk, de nieuwste corporate magazine ROTOtaal 24 vormgegeven. Met behulp van de software van Instant Magazine heeft dit geresulteerd in een 24-pagina's tellend online magazine met heel veel foto's, informatie over projecten en video's. Wij zijn heel trots op dit resultaat.

Lees verder
Staco Websites; 350 pagina's in 7 talenBijzonder trots zijn we op de website van Staco, leverancier van roosters en roostertechnologie, met zes vestigingen in Europa. De website wordt gebruikt door vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft zijn eigen landing page gekoppeld aan zijn domein, waardoor de bezoeker de website ervaart als de website van de betreffende vestiging. Bijna alle content wordt gedeeld en is beschikbaar in zeven talen. Bij elkaar zijn dat meer dan 2.500 pagina's. 

Lees verder
Nieuwsbrief ROTOtaal van drukwerk naar digitaal

De nieuwsbrief komt twee keer per jaar uit en tot en met nummer 21 gebeurde dat in gedrukte vorm, die per post verstuurd werd. In het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is besloten om voortaan de ROTOtaal digitaal te verspreiden in PDF vorm en via hun website als download aan te bieden.

Lees verder
Voor Fons Groot maakten wij het voor elkaar

Nog voordat Fons Groot zijn plannen rond had sprak hij al met Studio Hekwerk over een website om zichzelf te presenteren als financieel adviseur. Onder de franchise vlag van Huis & Hypotheek geeft Fons financieel advies aan zowel starters op de huizenmarkt als ervaren huizenkopers. Daarnaast adviseert hij ook bij echtscheidingen. Wij hebben het grafisch ontwerp geleverd voor zijn website en hebben deze website ook gebouwd.

Lees verder
Studio Hekwerk Sponsort AV Hera

Frank Kuin van Studio Hekwerk is al enige tijd actief lid van Atletiek Vereniging Hera uit Heerhugowaard. Toen hem gevraagd werd om de website van de vereniging te beheren zag Studio Hekwerk daar een mogelijkheid om AV Hera te sponsoren. Wij sponsoren in natura en inmiddels staat er als tegenprestatie een reclamebord langs de atletiekbaan en een banner op de website.

Lees verder
Rotocoaten is een nieuw werkwoord!

Studio Hekwerk ontwikkelde een reclamecampagne voor Rotocoat waar rotocoaten als werkwoord geïntroduceerd wordt. Rotocoat is marktleider op het gebied van verzinken en poedercoaten van staal. Op ludieke wijze wordt het werkwoord rotocoaten gepresenteerd in een advertentiecampagne in het vakblad Bouwen met Staal.  

Lees verder
Lumotech heeft zich gepresenteerd als merk op Light+Building 2012

Lumotech, producent en leverancier van o.a. LED-drivers wil zich meer als merk presenteren. Om deze merkbekendheid te realiseren heeft de marketingafdeling van Lumotech de hulp ingeroepen van Studio Hekwerk.

Lees verder
Nieuwe huisstijl Rotocoat; met een vleugje oranje.

Na de overname van de verzinkerijen in Dieren en Dreumel door ROTO in september 2012 is een groep bedrijven ontstaan die in Nederland marktleider is op het gebied van verzinken en coaten van staal. Het was dan ook de hoogste tijd voor een nieuwe huisstijl en een nieuwe naam: Rotocoat. De huisstijl met een vleugje oranje is ontworpen door Studio Hekwerk.

Lees verder
ROTO brengt communicatie onder bij Studio Hekwerk

ROTO is de holding van een groep van staalbedrijven en heeft haar kernactiviteiten ondergebracht in de business units staal en staalbewerking, roostertechnologie, oppervlaktebehandeling en strekmetaal. ROTO had Studio Hekwerk al eerder ingeschakeld voor het opzetten en invoeren van haar intranet. De tevredenheid over de werkzaamheden voor deze interne online communicatie heeft geresulteerd in een intensievere samenwerking op het gebied van online- en offline communicatie.

Lees verder
Studio Hekwerk pitchte voor nieuwe vormgeving Cool kunst en cultuur

Studio Hekwerk is in december gevraagd om een presentatie te doen voor een nieuwe vormgeving van de brochure en de website. Daarnaast is er ook gevraagd om mee te denken over een campagne voor Cool Kunst en Cultuur.

Lees verder

Deel deze pagina via:

 

Nieuwsgierig naar ons, onze werkwijze, studio en onze koffie?

Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende  afspraak te maken.